Klanten

“Altijd maar dat denken, dat was ik zat. Met Liesbeth deed ik fijne, eenvoudige oefeningen die gelijk effect hebben. Voor mij was het effect: luchtigheid, lol en rust in mijn lijf.”

“Jij combineert analytisch vermogen met lichaamsbewustzijn. Dat is schaars. Met de stress werken maakte het hanteerbaar en gaf rust.”

“Ik wilde weer in contact komen met mijn lichaam, en mijn grenzen kunnen herkennen en aangeven. Als ik goed voor mezelf zorg kan ik ook weer geven aan anderen. Daarom is dit traject niet alleen een investering in mezelf, maar ook in mijn kinderen.”

“Er zijn echt wat angels uit en ik snap mezelf beter. Ongelofelijk. Ik dacht altijd: dat kan ik zelf wel… Ik ga mezelf nu niet meer in 1001 bochten wringen voor de ander.”

“Fijn dat je uitgebreid de tijd nam om het hoofd tot rust te brengen bij de start. Het voelde alsof er een last van me af viel. Ik merk dat ik meer ‘aanwezig’ ben in mijn contact met anderen.”

“Voor mij is Liesbeth een virtuoos. Vaardig in snel en kundig de kern raken. Ze geeft me een frisse blik op waar ik in vastloop, en daarmee kan ik weer verder.”

“Ik heb onze mooie sessie ervaren als een katalysator voor iets dat al wel aan de oppervlakte zat en een (mild en omarmend) zetje nodig had. Hart en hoofd werden verenigd en leggen de weg naar doen open.”

“Ik begrijp nu beter waarom ik sommige (sociale) situaties lastig kan vinden. Dit helpt me om sterker te voelen in het kiezen voor wat goed voor mij is – in plaats van: wat hoort, wat zou moeten, wat anderen van mij willen.” 

“Wat een magisch traject. Ik had niet verwacht dat het zo duurzaam zou zijn. Ik ben allemaal oude patronen en banden aan het veranderen en dat geeft me ontzettend veel vrijheid.”